Auto news

1/3/21

ΕΞΕΛΙΞΗ


 Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  


     Από τον τροχό, τον μοχλό, τον κοχλία η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, που όπου και αν κοιτάξουμε θα δούμε ότι σε κάθε χώρο σε κάθε σημείο που υπάρχει άνθρωπος βρίσκουμε μεγάλες ποικιλίες από μηχανές.



Η πρόοδο και η εξέλιξη της επιστήμης  με την τεχνολογία αναπτύσσεται σε γοργούς ρυθμούς καθημερινά αλλά αυτό έχει τα κατά  και τα καλά του.

Οι μηχανές αντικαθιστούν  τους εργαζόμενους ,μεγαλύτερη ρύπανση του περιβάλλοντος, οι επιπτώσεις και η οργάνωση της ζωής στον άνθρωπο είναι μεγάλες κ.α.
Βέβαια και κάποια καλά είναι  ότι αυξήθηκε η παραγωγικότητα σε πολλούς τομείς και το αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστούν διάφορα αγαθά για να είναι πιο προσιτά στον άνθρωπο, έχουμε μάθει για την φύση τι μπορεί να μας προσφέρει  και τι μπορούμε να κάνουμε και εμείς για αυτήν. 

Όπως και να έχει οι μηχανές έχουν μπει καλά στην ζωή μας 


Όταν λέμε μηχανή εννοούμε  ένα σύνολο μεταλλικών εξαρτημάτων κατάλληλο να εκμεταλλεύεται μια ενέργεια ορισμένης μορφής και να μετατρέπει ένα μέρος της σε μια άλλη μορφή ενέργειας που θέλουμε. 


Οι μηχανές  χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες  ανάλογα με την μορφή  ενέργειας που χρησιμοποιούν: θερμικές, ηλεκτρικές, πετρελαιομηχανές, βενζινομηχανές, αεροστρόβιλοι κ.τ.λ.







FOLLOW US AND SHARE